Pallas Bessie
Al onze paarden kunnen worden geregistreerd bij het American Bashkir Curly Registry in de USA of bij het ICHO.
Pallas Bessie
Bessie is zo'n paard uit duizenden: zo lief, zo betrouwbaar. Je kunt alles met haar doen. Mijn dochter ging wekelijks met haar naar de ponyclub. Op de trailer, tussen vreemde paarden, in de binnenbak, een buitenrit, langs traktors, vuurwerk. Het is allemaal geen probleem. Ze is gewoon braaf. Ze vindt aandacht heerlijk en is erg gericht op mensen.
Ze is een mooie sportieve curly, een plaatje om naar te kijken. Ze rijdt ook heerlijk! In draf zit ze zo lekker door, dat het bijna stap lijkt, behalve dan dat het wat harder gaat. Ze is door volwassenen gereden, maar ook door een jong meisje van 6 jaar. Met dit paardje met een gouden hart kan het allemaal.

Omdat mijn dochter heeft gekozen voor een andere hobby, zoek ik nu een goed huis voor deze kanjer. Bessie is sterk, ze staat buiten in de kudde, met een open stal, zoals al onze paarden. Ze is makkelijk te houden en kerngezond en sterk. Ze kan eventueel gedekt worden door onze curly hengst Samana.

Geboren:
Geslacht: merrie
Kleur vos
vacht: krullen
Stokmaat: 1.45 m
Moeder Warrior Berndtie
Vader:
Trainingsniveau: dressuur, recreatie, buitenritten
Prijs 6900 euro
Alano Vadensis
Alano is een heel lief en zeer mensgericht paard. Hij loopt netjes mee aan het halster en wordt heel graag gekroeld. Hij heeft mooie gangen, en een sporieve bouw. Naar verwachting wordt hij circa 1.55. Nu loopt hij nog lekker in de kudde op de wei. Wordt hij jouw maatje waar je eindeloze tochten mee kunt maken?

Geboren: 2018
Geslacht: hengst
Kleur Zwart / chocolade bruin
vacht: Sterke krullen
Stokmaat: Ca. 1.55 m
Moeder: Stag Creek Colette
Vader: Pallas Saman
Training halstermak
Prijs E 4800